Spanien till 11 maj!

Bordones, Sanxenxo, Galicien, Spanien 30 april - 11 maj!
Träffa släkten och gå på bröllop!

Hoppas ni får en underbart sjukt bra valborgsmässoafton!





VIKTIGT: Ha inte allt för kul utan mig! ;-)

doors in notting hill.



just nu vill jag bara vara hemma

Jag är hemma i ett och ett halvt dygn för att mellanlanda, packa upp, tvätta, stryka och packa om igen. Jag trivs så himla bra i Göteborg just nu och vill bara vara här. Jag behöver få vara med alla mina vänner, jag behöver jobba så mkt som möjligt, jag behöver absolut söka jobb, jag behöver söka boende i umeå, jag behöver få träffa min syskon som jag träffat tio dagar sammanlagt i år, jag behöver få tänka över och planera mitt liv. Jag behöver få prata med mina närmsta vänner.




London!

Nu är jag hemma igen, - och denna gången från London! Vi har under fem dagar verkligen hunnit med att se det mesta man ska se som turist i London och vi har även besökt massor med roliga butiker och därmed kommit hem med både nya upplevelser och med nya shoppingfynd!


Utsikten från vårat äckliga hotellrum uppe på vinden.


De klassika engelska telefonburarna.


Notting Hill och underbara Portobello Road!


The Bookshop ur filmen Notting Hill.


Jag i en urgullig butik i Notting Hill.


Om jag skulle bo i London skulle jag bo i detta rosa söta hus i Notting Hill, passar det inte mig perfekt?



Neal's Yard.


Utsikt över stor del av London med Big Ben i förgrunden.





NU: Filmen Notting Hill ska ses!

idag är en sådan sag då det finns risk att jag drunknar i mina egna tankar.

om jag inte får släppa ut dem....

Times Square?

Häromdagen hade vi som ett av målen att se Times Square, skrev nämligen upp att Sussi sa att det var ett måste! Letade förgäves flera gånger på kartan, verkligen letade i varje hörn. Tillslut frågade vi några som satt bredvid oss när vi åt lunch. Svar: Öhhh, Times Square ligger i New York!!
Hahahahaha....

Jag drar till NY istället.

Update: London

Igår blev det en tiotimmars lång shoppingdag längs med Oxford Street och Regent Street, hittade inte just det jag skulle ha men kul att se vad som finns här. Idag har det blivit mycket upplevelser. Vi har varit i hippa Covent Garden bla i Betsey Johnsons flaggskepsbutik, vi har ätit lunch på en hemsk engelsk pub, vi har sett Trafalgar Square, åkt i London Eye och sett över stora delar av London, vi har sett Big Ben och nu ätit på en jättegod italiensk restaurang här i kvarteren när Nothing Hill. Dessutom har jag äntligen hittat ett par svarta klackar som jag behövde, inte rikitgt sådana jag tänkt mig men mkt snyggare. Nu vill jag bara ut och dansa nätterna långa hela sommaren. Enligt mig har jag faktiskt nu en riktigt snygg hel ny partyoutfit! Fest snart?









LONDON

Sjukt rolig kväll i onsdags, dock en del tjafs, röra och missförstånd och lite minnesluckor, men fan det var det värt.
Alla vaknade upp och mådde skit. Jag satte mig på ett plan med sprängande huvudvärk och fick hela tiden hålla mig från att behöva spy. Tror ni det blev bättre av att sitta bredvid motorn som lät hur högt som helst, usch usch usch.

Men nu jäklar är jag i London, vilket ska bli riktigt kul eftersom jag aldrig varit här. LONDON BABY!
Dags för en hel dags shopping längs med Oxford Street och kvarteren där runt.

we are learning through the life

"Life isn't about waiting for the storm to pass.
It's about learning to dance into the rain."

 


Lördag: Överraskningsfest för Niklas

Niklas fyllde 20 år i tisdags och hans underbara flickvän kom med den ultimata idén om att styra upp en överraskningsfest för honom. Vi började klockan kvart i fem med att börja fixa med allt som matlagning, vispning av grädde, dukning, torkning av stolar, flyttning av högtalare och fixning av spellistor. Alla gäster samlades halv åtta, till och med Eric och gänget hade ju kommit hem vilket blev en extra överraskning. Klockan åtta kommer Niklas hem i arbetskläder med sin far, de hade varit och fixat med båten i några timmar. Hans mamma ropar på honom med krisaktig röst och Niklas kommer upp för trappan. Tjohoho, där stod alla vi glada och uppstyrda och sjöng 'Ja må han leva' och tjöt i våra tutar. Men hjälp vad Niklas såg rädd och högröd ut! Sen jäklar vilken rolig kväll det blev, underbart bra. Jag hoppas verkligen att Niklas var nöjd med kvällen!?


Hela gänget samlade innan födelsedagsbarnets ankomst.


Niklas ankomst, väldigt chokad.


Caroline, Niklas & Jag  <3


Tårtan!



Buckets var med från Thailand!


Grabbarna var hemma: blonda och skitbruna!


Jag och Niklas.


Jag med mina underbara tjejer.


Fina som tusan!


På golvet as usuall!


Jag tränger mig emellan Sofia och Eric.





Tack för en underbar helg mina underbara vänner!

livet är allt härligt ibland

Jag mår så jävla bra just nu. Är det fult att säga det, att tala om det högt? Antagligen i landet Lagom, men jag bryr mig inte. Låt mig bara må så just nu!

Jag har kommit hem från världens underbaraste resa och möts av mina fantastiska vänner hemma i Göteborg. Malin och Frida har flyttat hit. Och vi alla har hur kul som helst. I går kom Eric, Gavve, Thure, Pontus och Lucas hem och det som fattades för att göra det roliga fullständigt är här. På tisdag kommer Josefin ner till Göteborg, och hur kul ska inte det bli? Dessutom ska hon bo här ett tag i sommar. Och hur glad har jag inte blivit då jag sprungit på Samuel i Nordstan två dagar denna veckan!


Våren är här, ja speciellt solen. Tycker det är rätt kallt, men jag får nog hålla med om ändå att jag njuter rätt mycket av att få sätta på mig vårkläder (eller snarare bli tvingad, folk uppskattade inte att jag gick runt i vinterjacka och vinterstövlar). Vi kan sitta på uteserveringar, vi kan sitta längs med kanalen med en Oreo Mc Flurry och vi kan gå ut på nätterna! Och vi får ha solglasögon utan att folk tycker det är konstigt!


Jag mår bra av att ha saker för mig hela tiden. Att det händer saker hela tiden visar på att det går bra. För det bästa är väl ändå att ha ngt att fördriva tiden i dit liv med. Även om jag inte har ett fast jobb att gå till varje dag så har jag tusen saker att fixa, som att jag nu sökt till universitetet, som att söka jobb och mejla jobbkontakter, som att skriva långa meddelanden till alla vänner, som att deklarera, som att betala räkningar, som att dricka vin med vänner, som att försöka få tid till att träna och till att träffa alla dem man verkligen vill träffa men inte hinner träffa.


Jag är jätteglad att jag faktiskt har fått många timmar nu på jobbet. Och jag blir så himla glad av att jobba för det är riktigt roligt. Det är ju faktiskt min grej att få prata med människor hela dagarna, att bara le mot alla och vara trevlig. Jag har lite kontakter med andra jobb och hoppas på att jag kanske får något. Men jag blir glad av sådant som bara visar sig positivt och som visar att det finns hopp och ett mål snart där framme. Som att jag sökte ett jobb på skoj lite sådär snabbt i Oslo och dagarna efter hade jag flera missade samtal från dem. Verkligen dåligt att jag missade alla samtal då jag inte hörde telefonen när jag jobbade och verkligen fegt av mig att inte ringa upp. Dessutom kom en kille tillbaka till mig efter att vi intervjuat våra undersökningsfrågor på honom. Han sa att jag fångade hans uppmärksamhet på ett väldigt bra sätt och att jag verkade skön. Han tog mitt nummer för att kanske träffa mig för ett projekt som han och hans sambo håller på och startar upp i Göteborg. Jag blir glad av att han bara sa detta och tyckte som han tyckte, sen är det inte hela världen om de ringer eller inte. Det går bra nu.


Just det, jag har sökt in till högskola/universitet för hösten! Kändes jobbigt att behöva välja men det känns faktiskt väldigt skönt att ha sökt in nu. Att kanske veta att jag flyttar till Umeå till hösten. Men också skönt att veta att inget är definitivt än, och man vet aldrig vad som händer innan dess. Men just nu känns det faktiskt som att jag vill Umeå till hösten!


Det gör det inte sämre att jag reser bort om några dagar igen. Men å andra sidan skulle jag gärna ha stannat här hemma i Göteborg just nu. Men först en vinkväll med mina Balitjejer och en utgång med hela baligänget!


Vem fan bryr sig om pengar när man kan vara lycklig ändå? Älskart!


Fredag: Jennie 18 år!





kaos i huvudet, aj.

Har haft två så jävla grymma kvällar denna helgen, sjukt kul!
Synd bara att dagarna är en jävla kaos i huvudet.
Men tack mina vänner!

i just say: mc flurry oreo - try it!


underbara dagar


Man minns inte dom jobbiga dagarna.

Man minns bara alla roliga dagar, alla upplevelser, allt nytt man varit med om.

Man minns inte idioterna man träffat, bara dom underbara.

Man minns inte heller kvällarna det gick utför, bara dom när man hade så jävla obeskrivligt roligt.

Man minns inte hur dåligt man mått vissa dagar, bara hur kul man hade kvällen innan.

<3


favoritmoments.


livet är det bästa som finns, varför stressa sig igenom det?

kanske inte något jag ska säga, eftersom jag är bäst på att stressa. men ibland kanske man måste stanna av och se vad man gör och har gjort så man hinner njuta av vad som händer i ens liv.
när ens mamma en andra gång går in i väggen och lider av stressproblem och när man ser alla stressade männsikor bara skynda förbi en när man står där på golvet i nordstan så kanske man måste ta och tänka till. vad händer och vad gör jag.

jag känner visserligen inte att jag lider av det just nu, för trots mitt stressade schema så njuter jag av varje minut. jag vet inte om det bara är jag men jag har verkligen saker att göra varenda minut, hela tiden är det något som ska göras, någon som man ska ringa eller någon man ska träffa. och på varje lediga tvåtimmarspass i kalendern planerar jag in något mer. ibland önskar jag verkligen att dygnet hade 48 timmar istället och att kalendern hade mer skrivutrymme. men jag trivs med det just nu, det är toppen.

men tänk på vad du gör med din tid och glöm inte av vad du gör!







måste sluta flummskriva här nu...

.



some days i just love

fast just nu älskar jag de flesta dagarna.

idag har vart en dag med:
sovmorgon
bilkörning
jobb
skratt
mc flurry oreo
roliga intervjuer
påspring med malin
påspring med samuel, shit
mer jobbtimmar
skrikande samtal med frida
rabattcheck på åhléns användning
bra planeringssamtal med simon
träff med kusin
ljus kväll
sms från en vän
missade samtal från ett norskt nummer
bestämmande av lunch på fredag
prognos om fint väder veckan ut
syn av fina bilder på facebook
mail ang. jobbträff
testund med mamma



jag bara älskar henne.



varför är jag borta från världens bästa syster så mkt och ofta?

tack jag föddes med känsliga stämband

Visserligen kan jag prata nu (det gör ont), men jag måste vara väldigt försiktig med min hals i fortsättningen (och borde varit det tidigare också). Jag msåte tänka på att inte skrika i onödan, inte gapa för mkt på fyllan och inte skrika med i alla sånger. Får väl lära mig att synas utan att höras och att mima till alla grymma låtar på dansgolvet, tack för den. Jag måste snarast (om alla helgdagar kan vara slut snart) ringa vårdcentralen och hoppas på att dem kan hjälpa mig plus att hoppas på att få tid till logoped (väldigt kul syssla att göra några ggr per vecka, som om jag ens har tid till att träna några gggr per vecka). Mina stämband är antagligen svullna och kanske inflammerade, dem kan bli ännu mer inflammerade och det kan också leda till cancer i halsen, nämen tack! Ska fösöka vara samma Gabbi som vanligt, men en aning svårt då man inte får använda rösten, måste helt enkelt lära mig att använda rösten rätt, - jo det var väl det jag skulle komma till.

party,party, jag älskar jennie!








Jennie: underbar, underbarare, underbarast!


"du är den sämsta, men jag mår ändå bäst över dig"












vart man än går eller är så kan man har sjukt kul om man är ett sådant härligt gäng som alltid kan ha kul tillsammans




stum.

Fattar ni hur hemskt det är för någon som mig som älskar att prata att tappa rösten?
JAG DÖR! Så nu måste jag sitta hemma i tre dagar och dricka varmt vatten för att vänta in att det inte längre är röd dag så att vårdcentralen öppnar. GLAD PÅSK!


Skövde-Skövde-Falköping-Lidköping-Göteborg

Skövde
Vad många snygga killar det finns i Skövde då!
Och vad extremt korta kjolar tjejerna har.


Bil
Har nyss hämtat chefens/ägarens nya bil för att köra runt i den i två dagar, hjääälp.
Kan inte hålla mig mot att trycka ner gasen i botten.



PUSS!


världens rastlösaste latfis..

Hej, jag är rastlös som ett as.
Men jag är lika lat.
Det går inte ihop.

Men jag är glad för äntligen ska jag få göra något vettigt i några dagar ( jag tycker iofs det är jättevettigt att njuta av livet genom att vara med vänner, sola, bada, åka skidor, festa, lyssna på musik m.m.). De senaste tio veckorna har jag jobbat i 4 dagar, och det var för 8 veckor sedan sist. Skönt. Men nu ska jag få jobba i några dagar, i några långa men ändå bra dagar. Jippi, om en och en halv månad får jag pengar på kontot!

Åre 2009

En dryg vecka med familjen och de älskade syskon, kan behövs då man aldrig annars träffar dem.















Och Alva med Jon Olsson, såklart!





Veckans citat:

"Om kartan och verkligheten inte stämmer överens så är det kartan som gäller."

JOSS 2009

Jon Olsson Super Session i Åre nu. Det skulle vart kul att vara här med vänner så man kunde gå ut och festa med världskända jibbare och deras homies. Måste säga att de är jäkligt läckra i deras snygga kläder och med deras grymma hopp. Åååååh, ska gifta mig med en grym jibbare nere i alperna, haha.

Dessutom har jag pajat ryggen, som vanligt! Det efter ett snyggt hopp!

Jag undrar bara en sak...

Hur tusan sätter man på bluetooth på datorn?

RSS 2.0