seglingsbagen är packad.

Har som ofta ägnat de senaste timmarna åt att packa, packa upp och packa på nytt. Jag åker ut och seglar längs med västkusten några dagar. Behöver umgås med mina älskade syskon som jag ska lämna om några veckor. Behöver lära mig segla ordentligt med, för en vacker dag ska jag kunna ta hand om den där båten. Utöver det ska jag gå promenader och läsa alla tidningar och böcker jag har packat ner. Mycket tid kommer på gott och ont gå åt till att tänka och planera. Fast huvudpunkten kanske blir att öva på tålamodet, jag menar sex personer från samma familj i en seglebåt en regning vecka. Vi får helt enkelt se hur länge jag står ut. När jag kommer hem igen blir det tre veckor med packande och extremt många och kvalitiva kompisträffar! Sen bär det av norrut!
Så bilder från den extremt roliga 20års festen får vänta. Med glädje!





JAG ÄR 20 ÅR!!!

ÄNTLIGEN! SÅ JÄVLA GLAD!
TACK FÖR BÄSTA 20ÅRS-FESTEN!



LOVE             


finaste flickorna.

Jag säger godkväll/godnatt med bilder på tre av de finaste flickorna på denna jord. Fortfarande så unga, söta och glada. Man vill bara fnittra och vara glad hela tiden när man är med dessa sötbitar. De ska gå sitt sista och bästa år på gymnasiet och själv så börjar man universitetet. LOVE <3







.

Beslutsångest som vanligt. Vad ska jag välja för färg som även passar till lördagens klänning?



Och, är det okej att köra prinsesstilen på sin 20-årsfest?

iitala.

Jag har råkat sova bort ett dygn för jag är sjuk.  Men jag jobbar lite mer på det där med inredningsprylar. Nu Carro vore du bli glad!




Jag börjar plugga på Umeå Universitet!

YES, nu var det offentligt då, har som vanligt inte velat säga det till så många. Men till hösten så flyttar jag tillsammans med min underbara sötnos Caroline till Umeå för att plugga Civileknomprogrammet med inriktning Service Managment.
Så här hemma är det fullt upp att söka lägenhet, att packa ihop alla saker och att få så mkt kvalitétstid som möjligt med vänner och familj. Så om en månad drar flyttlasset 130 mil norrut! Och första veckorna där uppe består så mycket av nollning och fest! Sa någon att jag skulle plugga eller?

Mamma är överlycklig över flytten för min skull och fäller kommentaren: "Jaaaa, då kan du bli en sån hurtig träningstjej och plugga och träna och bara ha lite kul!"

audrey.

Jag hittade dessa två stora tavlor i mitt rum när jag kom hem. De var dock nästan mer än dubbelt så stora som jag mindes dem. Nu ska vi se vad vi ska hitta på med dem...!




Det syns inte, men jag älskar att skuggorna är i mörkt lila. Mycket snyggare i verkligheten.

VAD TYCKS?

dygn 3: Marstrand.

Vaknar upp i ett regnigt Lysekil, väldigt sletna och utan krök för le grande final på Marstrand. Linus ger mig och Anna i uppdrag att gå och "sälja" oss på stan, eller snarare ragga upp några på stan. Bara 8 dagar kvar till 20. hej hopp. Anna öppnar dörren ur bilen och ropar hej till killarna som sitter på hamburgerkioskens uteservering. Den ena bjuder på en pizzaslice och de andra lägger sig i vår mjuka och mysiga baklucka på bilen. Anna frågar om de kan följa med oss till Systemet, svårt. Ännu svårare när hon bad dem köpa ut till oss eftersom de var 90:or hela högen såklart. Vi hängde med till deras båt, där hittade jag Klas(cykelstyret). Kan ju säga för dem som undrade att Klas är räddad och i tryggt förvar hos mig just nu. Och killarna var sjuka i huvudet lite granna. Helt plöstligt är vi ute till havs och Linus ligger kvar i bilen utan varken bilnycklar eller körkort. Sedan vart vi i en annan vik och fick tre flaskor vin. Jaha, jävligt oklart hur det gick till. Dessutom hette två av dem Fredrik, så det det blev Fredrik & Fredrik - Grattis på namnsdagen! De hade Peter Stormare på masten och konstigt nog var det även dem som var REA/Carlsberg-båten.

Sovit väldigt ihopklämd hade jag gjort också, kunde inte gå resten av dagarna typ.

Marstrandskvällen var grym. Vi åt asgod varm middag på Fullriggaren, där träffade vi Pippi, Batman, Spiderman, Opticus Primes och Darth Wader. De roadtripar genom Sverige, utklädda till superhjältar, utför uppdrag och filmar allt.

http://5dudes2cars.wordpress.com/ Jag kom därifrån med Superman <3 över hela armen och DW <3 på bröstet. Snyggt.
Därefter blev det förfest på Extra!Extra!-båten. Anna hade lärt känna dem på båten under veckan men när vi kom dit så kände ju jag tre av killarna sedan innan. Extra roligt! Sen mötte vi upp Caroline T och gick på förfest på REA-båten innan utgång på Mama's!

Jag var ju äldst av alla tjejer som var med på hela seglarveckan. Och jag måste lära mig att sluta försöka ragga på alla snygga 90:a killar.

Från Marstrandskvällen finns också många av mina favoritbilder från dagarna.


























BÄST, BÄST, BÄST!!!!!!!!


det närmar sig.

Om fem dagar, närmare bestämt den 26 juli fyller jag 20 år! Det känns faktiskt sjukt bra och jag är jävligt taggad inför helgen. All ålderskirs jag har haft är som försvunnen, äntligen slipper jag vara tonåring och äntligen får även jag springa på systemet.



dygn 2: Lysekil.

Jag skulle åkt hem efter första natten i Smögen, för att sen kanske komma upp på lördag till Marstrand. Istället blev jag "medtvingad" vidare på roadtrip, utan pengar, kläder och krök!


Ladda med lite mat. Mumma.







it's a bag in box, it's a bag in da box.
Jag, Anna & Jennie flippade totalt med dansandet på båten.













"Trilla-i-Nathalie"s kompis "Visa-pattarna"

dygn 1: Smögen.




















JENNIE, VAD ÄR KLOCKAN?


Roadtrip Seglarveckan i år igen.

Förra året drog jag med första halvan av seglarveckan. I år blev det andra halvan. Lika galet, fast på andra sätt.
Började med illamående, huvudvärk, magont och halsont på bussen själv på väg upp mot Smögen. Där väntade Anna, Emilia, Linus och Erik sina söta leenden, öl, krök och mat. Festade på Smögen med Jennie Klarman bla. Dagen efter vart det underbart väder och flera timmars väntan på bla. bergningsbil för att sedan en bil kortare och Erik och Emilia kortare bege sig till Lysekil. Där väntades korvkioskparkeringsboende, vindrickande, möte med massor galna och roliga människor, galen dans på Klarmans båt av mig, Anna och Jennie, skrattande på bryggan, korvätande och skratt åt galna Johanna m.m. Dagen därefter vaknar jag upp ihopklämd av Anna och Linus med ösregn utanför. Kan knappt gå resten av dagarna. Jag och Anna fick i uppdrag att lösa mer krök och hamande väldans oklart på en segelbåt ute på havet på väg till en annan vik tillsammans med några crazy 91:0r och med Klas (cykelsadeln). Sista dagens spenderade på Marstrand. Champnagedrikande, asgod middag, träff med Batman, Darth Wader, Pippi, Opticus Primus och Spiderman varav vi fick spritpennetatueringar på armar och bröst, festande på ExtraExtra-båten och Rea-båten, festande med Caroline T och utgång på Mama's. Svårt att berätta för någon annan som inte var med om alla galna människor man träffat och om allt galet som hänt, men vi hade sjukt kul iaf jag, Anna och Linus. Igår fick jag segla med några härliga tjejer till Kyrkesund för att runt sjutiden på kvällen anlända hemma sjukt sleten med extra extra halsont och hes röst efter en sista bilfärd.



De tre!


Bilen!


Under dagarna har många uttryck etsat sig fast, och de kommer vara seglarveckan 2009 så sjukt mkt:

"Extra, Extra!"

"Ratten i Masten"

"-Vad är klockan?
 -Kvart i Krök!"

"Jag orkar inte med mig själv."

"Jag älskar dig."

"Lös det!"

"De é nice" (till Day 'n' nite - låten såklart)

"Ra papa papa papa papapa" (Sätter alltid igång en neråtgående stämning)

"Oklart!"


MASSVIS BILDER ÄR PÅ VÄG!!!!!!!


en bild så länge.



ROADTRIP SEGLARVECKAN - SÅKLART!

back.

Jag och kameror är ju fan inte vänner direkt. Första eftermiddagen i Smögen raderar jag alla kort från kameran, och jag som typ lever för mina bilder. Sen så dör batteriet andra dagen. Så än så länge finns bara bilder från första kvällen. Anna och Linus har miljontals snygga från resterande kvällar. Snart får ni lösa vad vi gjort.


tidsbrist och trötthet.

Det går segt här, i brist på tid. Mår inte så bra, har jobbat (tre dagar i rad, hemska tanke), och försökt sova. Ligger sömnlös på nätterna, tänker bla på kommande STORA förändring om drygt en månad. Och imorgon åker jag till Smögen för fest med vännerna på segelbåtarna! Men jobbigt att jag blivit så jävla nojig, tänker bara på vad som hände imorgon för exakt ett år sedan. Fast imorgon är det också exakt tio dagar till jag fyller 20 år! Så jävla grymt! Nej, bara jag mår lite bättre snabbt så kommer allt bli jävligt bra, vänta bara och se!


killar.

Jag har alltid tyckt att det är så sjukt kul att gå ut med mina killkompisar och bara dansa och ha kul på krogen. Att inte bry sig så mkt om att ragga på killar och hålla på med sånt trams. När det bästa jag vet är att bara njuta av underbara vänners sällskap. Kul med killarna för då kan man dansa och ha lite kul. Vissa av dem är riktigt roliga att flörtdansa lite med också. Det har för mig verkligen vart största koncentration på att gå ut och ha kul med kompisarna året som vart och under vintern som varit. Och det är verkligen det som jag nog fortfarande tycker är roligast och prioriterar mest: att man kan ha så kul tillsammans med goda vänner. Men det är ändå så att jag nu det senaste också har börja tycka det är jäkligt kul att ragga lite snygga och söta killar. Bara flörta lite sådär! Jag har inte tänkt så mkt på det där innan att om man är med killkompisar så kan det bli svårare att hitta killar på krogen. Jag mena jag var ju ändå på Bali tom med killkompisarna och det tyckte jag inte så många undrade över. Och det är inte alls en nackdel, jag menar killkompisarna har ju alltid ytterligare killkompisar. Men har nu märkt att dansar man med sina killkompisar lite emellanåt på krogen om man hittat någon söt kille så är man ganska körd, eller redan halvkörd när dom ser att man har killkompisar som sina bästa vänner. Kan man inte få ha killkompisar eller? Jag ska sluta bry mig om det där lite. Men vad gör man då om man hittar två söta killar på samma kväll? Haha.

dans och mer söta killar.

Igår (lördag) visste jag inte riktigt vad jag skulle göra när jag satt hemma själv och redan hade lagat middag och duschat. Jag var skittrött och bakis men Frida lyckades tvinga med mig ut på ännu en utgång. Så det blev förfest och Valand med Frida, hennes arbetskamrater och några urtrevliga Västeråskillar. Jag tycker verkligen om Valand på lördagar nu och vi hade sjukt kul! Dansade massor till bara assköna hits som vi alla kunde sjunga med i. Så nu har jag festat slut på min röst igen och rehabveckan vet jag inte vart den tog vägen.
TACK igen!











en av de bästa kvällarna.

i fredags skulle jag bara gå och ta en öl eller två och sedan ta bussen hem kl tolv, det slutade med hemgång kvart över sex. Det blev asså en riktig spontanutgång, i converse och ouppstyrda. Jag, Caroline, Simon, David och Jacob möttes upp på Viktoria för några glas, Viktor slöt upp och vi hittade även Marcus, Sebastian, Linnea och Ida där inne. Vi satt och pratade massor och skrattade! Helt plötsligt vart vi på väg till Valand. Och det slutade inte med kvart över två bussen, halv fyra bussen, eller fem i fem bussen. Vi dansade och hade jättekul tillsammans allihopa! Bardans, champangesurplande och söta killar! TACK FÖR I FREDAGS! <3






















Så jävla BRA!!!

så är det bara, så jävla BRA!!!
Och gårkvällen var höjdpunkten av allt det bra, det känns som om mina tankar löstes!


sköna dagar på landet.

































senil?

Jag känner inte längre igen människor som jag tidigare träffat. Och känner jag igen människor så har jag itne den blekaste om vart jag har stött på dem. Jag som alltid varit bäst på sådant förut. Vad händer?

avkoppling.

Jag åker till landet i två nätter. Till Lyrön, minns inte ens sist jag var där. Pappa tyckte jag behövde komma bort och koppla av. Hum, hur nu jag har gjort mig förtjänt av avkoppling?! Jag som gör så mkt vettigt. Jaja, skönt iaf!

tänk om.

Hur vore det om du gav mig en blick?
En sån blick som gör mig kär och galen.
Hur vore det som du gav mig ett leende?
Ett sånt leende som skulle få mig att falla för dig.
Hur vore det om du gav mig en kyss?
En sån kyss som skulle få mig att tro på kärleken.
Hur vore det om du gav mig allt?
Så att jag vet att du är min.


19 tjejer i en lägenhet.

Lund-tjejerna som vi lärde känna på Bali var i Göteborg över helgen. På lördagskvällen skulle vi förfesta hos Malin & Frida och sen vidare för utgång. Helt plötsligt står jag i en lägenhet full av tjejer (19 st) och en kille.












den hemliga platsen.


Anna visar hur konstsim ska gå till.









Fiskmåsen äter punschrulle...


...och krabban röker.

drive baby







Jennie tog körkort i veckan! Vi bjöd henne på en alkoholfri drink som var sjukt god. Fast efteråt blev vi väldigt tveksamma på vad det egentligen var i den drinken...

älskade och saknade mormor, morfar och farfar.

"Människans dagar är som gräset,
hon spirar som blomman på marken,
så sveper vinden fram,
och den är borta,
platsen där den stod är tom.
Men evigt varar Herrens nåd mot dem som fruktar honom.
Hans trofasthet når till kommande släkten."

see you around.


















Jennie tycker jag är en tönt som bara tar naturkort. Men det skiter jag i. ;)

veckans dummaste.

Jag och Anna ligger på klipporna vid havet med inlandsbon Frida.

Frida: Det är en manet där.
Jag & Anna: Vad är det för manet då?
Frida: Jag kan väl för i helvete inget om manetsorter, den är orange!

:-D


grillfest 3 juli.













sjukt bra sommarvecka.

Jag har haft en sjukt bra vecka, den bästa på väldigt länge! Sol och bad med vänner, Frida som vart här och hälsat på och myst, Jennie som tagit körkort, otippat öldrickande i vasa en svettig sommarkväll, massor pressand och pratande med Anna på vår hemliga plats, grillfest hos Tommy där jag fick träffa saknade Ellen och gamla vänner, stortjejförfest i Gamlestan med Sandra och Challe från Lund som hedersgäster och mysig söndagsbakisfika i stan! En riktigt jävla bra sommarvecka helt enkelt!


ursäkta, lever bara livet lite.

ursäkta, men har fullt upp med att LEVA LIVET just nu!
SÅ JÄVLA UNDERBART HAR JAG DET JUST DESSA HÄRLIGA SOMMARDAGAR!


XOXO.

sommarstuga.

Det som saknas nu det är den där sommarstugan. Med halvavskrapad målarfärg på utsidan, trasmattor på golvet och med spetsgardiner och torkade blommor i fönstret. Så man kan ta med sig sin frukost ut till de rangliga plastmöblerna i trädgården och njuta i lugn och ro. Och där inte de där datorerna och viktiga papprena ligger på skrivbordet och påminner mig om det där andra. (Det där andra jag ändå aldrig tar tag i.)

hur bortskämd är man inte med att bo nära havet.

Har haft helt underbara dagar vid havet. Jag kan faktiskt inte vara så ledsen just nu över att jag inte har något jobb. Jag menar hur lycklig blir man inte av att kunna njuta av sol, hav, och bad!
Måndagen började med att fixa lite "måste-saker" hemma, sen en snabb cykeltur innan en god lunch på en stekhett brygga över havet på Blomstermåla med mamma och pappa. Sedan blev det solning i Örsviken. Tisdagen började med långpromenad innan frukost och sen solning och bad på Amundön med Niklas, Carro, Lucas och Malin. Sedan åkte jag hem och städade innan Frida kom till mig. Jag hade förberett med handukar, korv, bröd, ketchup, öl, kylväska, högtalare, grill m.m. så att vi kunde cykla ner direkt till havet och grilla och bada! Hur mysigt som helst ju att bara sitta där och tjöta och njuta av svensk sommar. Idag väckte jag Frida med färdig frukost på altanen; smoothie, scones och mitt special-vanilj-kaffe. Därefter tog vi bilen och gick ner till Örsviken för att möta Anna och ha en av de härligaste sol-dagarna med stek-olja och bad! Hemma igen gjorde vi en snabb sommarmiddag innan vi tog moped ner till Killingsholmen för att njuta lite mer av sommarklipporna och solnedgång tillsammans med chokladglass, jordgubbar, choklad, loka och varsin likadan mobil. Tack tack tack!

Idag är det onsdag då det oftast vankas utgång. Många av vännerna befinner sig på Marstrand med galet party och några andra sitter på underbaraste uteserveringen på Särö där det också vankas stor fest ikväll. Imorgon kommer två av de två galnaste skåningarna som finns och då vankas det sommarutgång på Hamngatan. Men nej, jag bangar då med. Så rolig är jag! Ähh, fan trivs man bra nere vid havet så gör man, eller snarare är man pank så är man. Jag sparar mitt till helgen, kommer bli grymt kul!















RSS 2.0