27 juli

Tiden går. Igår fyllde jag 21 år. Är det nu det går utför, är det nu jag blir gammal? Riktigt så bitter är jag inte. Men som Oskar menade då jag var 20 fortfarande och han 21, att jag då fortfarande var ung och fräsh.

Jag sitter på jobbet nu och gör mest ingenting. Men sommarjobb har jag, i sju och en halv vecka. Nu återstår drygt tre och när tiden här tar slut är det dirket upp till Umeå.

Hösten kommer bli den mest intensiva någonsin, men den kommer vara så sjukt lärorik och rolig och bloggen ska få följa med på färden. Jag kan redan nu erkänna att jag dock aldrig kommer blogga som jag gjorde förr, jag kommer inte skriva fina eller roliga texter. Jag kommer inte fotografera och redigera som en dåre för att lägga upp vackra bilder. Jag ska bli sådär tråkig som bara uppdaterar om vad som händer helt enkelt i korta summeringar. Jag är helt enkelt för glad för att älta saker, bli notaligsk eller vidare. Men jag är för glad för att inte kunna berätta vad som händer. Så då höstterminen börjar kan de som vill följa mitt liv i Umeå få läsa om det här i korta drag... hur det vet jag inte ännu, men den som lever få se...

// Gabriella, ännu inte gammal och klok.


RSS 2.0