sista dagarna för i år i Umeå.

.... och det är galet fullt upp innan dess. Kan inte fatta att jag är hemma i Göteborg nästa helg, för att vara där i tre veckor :)
Jag flyger hem på torsdag till min underbara familj, släkt och vänskapskrets där hemma. Underbart!
Igår var det julfest här uppe, sista galna festen där alla är samlade. Det började med glöggdricaknde halv tre, fortsatte över till vinförfest, iväg till e-puben för julsittning med julbord och luciatåg, galen fylla, massor dans, vindrickande på väg från krogen, cissi och jag som fullaste tjejerna på Baloo (nattamatsstället), hemgång till amanda, nakendans och mer vindrickande sen deckande i sängen för mig och cissi. Vaknade halv tio fortfarande halvfulla med panodilfrukost på badrumsgolvet, jaa så kan det gå. Sen blev det i alla fall brunch med scones och pannkakor hos killarna med massor skvaller och därefter julkonsert i kyrkan. Fredag var med kanon vill jag säga med glöggprovande på EPP:n, stan med Hanna och matlagande, mer glögg och film med Hanna här i Grisbacka.
Sista helgen för i år här i Umeå har verklgien varit TOPPEN och få tusan vad  jag tycker om mina vänner här uppe! <3
Ja.. det var en kort resumé av min helg. De sista dagarna här uppe fortsätter med så sinnessjukt mycket plugg, storstädning, tvättning, klassfest, packande och kramkalas med vännerna.

Saknar er där hemma massor! Snart ses vi!


upptagen?

Idag tänkte jag faktiskt ta en bild på mitt rum som min kära vän Caroline har efterfrågat. Men idag hade såklart kameran inget batteri. Jag som äntligen hade fint på ena halvan av rummet, den viktiga halvan.

Tentavecka, skriver min första hemtenta denna veckan så jag är upptagen, japp hej!
Fyyy fan att jag är så dålig på att motivera mig till att skriva bara, med tanke på att hemtentan ska handla om motivation. Jag bara sover, ja hej, blir men inte pigg av att sova i tretton timmar då, jo, men det kanske skulle räckt med typ hälften. Nu kör vi i alla fall. Skriva skriva skriva ska jag göra resten av dagarna denna veckan, och kul ska det bli med, en jävligt bra text.

Dessutom har jag min träningsvecka, woho vad här ska tränas nu jävlar och träningsveckan ska aldrig ta slut!

Puss och hej!

RSS 2.0