one week.

En vecka exakt har gått sedan jag flyttade till Umeå. Känns helt sjukt. Men det har varit en händelserik vecka och jag har inte hunnit tänka så jättemycket vilket kanske har varit bra. Det har liksom vart hemma och vänt. Förutom igår när jag bestämmde mig för att vara hemma hela dagen och tagga inför kvällen. Var lika sleten när förkröket började ändå, men men... sen var jag fan taggad! Fredag och lördag kväll har vart sjukt roliga med två temafester! Nu är jag sjukt sleten men ska ändå bli kul att börja skolan imorgon!

Ja i söndags körde jag och pappa de 111 milen hit upp men en fullpackad bil. Pappa hjälpte mig att packa upp en del. Sedan har mitt rum målats om till fräscht vitt och min nya säng från Ikea har kommit. Så nu försöker jag packa upp resten och komma iordning här i min fina lägenhet.


Paus strax norr om Jönköping.


Dags att packa ur bilen.


Jag med lite packning framför huset.




Jaha?


Lite av min packning.


Älven.


Hur vackert är det inte då?


På promenad till stan.






Björkarnas stad.


Kaffepaus.


Jag bjöd pappa på middag i lägenheten. Premiärmiddagen.


Gammalt och nytt husgeråd packades upp.


Det storhandlades mat.

Mitt lilla kök.


Badrummet.


Den lilla garderoben.


På väg till skolan.


Dags för målning.


Mat!




Ja, här vart lite bilder på hur jag har det här uppe.


ballar av stål.

På söndag är det inga insparksaktiveter så jag ska vara hemma hela dagen och göra så sjukt mysigt i min lilla lägenhet och så ska jag ge er en MEGAuppdatering med bilder.

Idag har det vart Ballar av stål, uppdrag runt om i stan. Nu blir iväg för förkrök innan trubadur, allsång och show i en park. Därefter blir det antagligen riktig utgång i stan!

Faddrana är stört skööna och på en toalett på skolan dog en man, han var tydligen uteliggare iofs. Om nu ville veta asså.

Gotta run!


CIAO!!!!!

INSPARK!

Idag vart det registrering på skolan och faddergruppsuppdelning! Verkligen mycket nya intryck. I min faddergrupp är alla ettor norrlänningar, jahopp! Faddrarna är rååsköna. Så nu kl fyra bär det av för förfest :D Om allt går som det går med sängen från IKEA vill säga. :P

E-PUBEN ---- that's it!!!!!!!!!

alone.

ENSAM I UMEÅ!

Imorgon börjar insparken. Äntligen får jag lära känna massor folk.
Imorgon kommer också min säng och på torsdag får jag äntligen flytta in i min lillia lägenhet uppe på vinden!

VEGA BABY IS 18!

Vega fyllde 18 år den 14:de augusti och då skulle det firas!!!! Jätteroligt! Men gamla jag hoppas på att det var sista 18-årskalaset, pallar inte hetsen. Vi började med förkrök hos Klarmanz och åkte sen bussen till Vega i Mölndal för tjejmiddag innan det bar av till stan och Valand!





















Alva & Kulturkalaset för barn

Halv tio står Alva utanför ytterdörren och bankar och skriker 'Hallååååå'! 13 aug.













UMEÅ

JAG LEVER, HÄR I UMEÅ BOR JAG NU!
Umgås det sista med pappa innan jag imorgon blir helt ensam här i en helt ny stad 111 mil hemifrån.
Då kommer bilder!




XOXO


Utgång 12 aug.

Förkrök och mat hos Klarmans, dyngrak Gabbi, buss in till stan och nachos på Viktoria.


















TRE DAGAR KVAR!

ENDAST TRE SMÅ YNKA DAGAR KVAR INNAN JAG ÅKER TILL UMEÅ!
Mår lite skit, så mycket att fixa innan jag åker och så vill jag ju hinna träffa alla vänner. Problemet är att jag hatar avsked, så håller mig helst borta.

igår.


"Kvällens tema är: Bubbel, barnglass och vårdcentralsval!"


hästtjej äter glass



en öde ö.











johannas nattamat...

Jag ska anställa henne en vacker dag! Men endast för att laga fyllekäk!


KOCKEN


KÄKET

Kajsa Bajsa.

En dag middagslagning, tjejprat och Madonna smyglyssning. Två dagar senare, grillning jag, Kajsa, Adam och Viktor, och vinpimplande på mysigaste innergården.







50 + 20

Idag firade vi tydligen 70-årskalas och samlade ihop tjocka släkten på 18 pers. Lång bord och massor god mat.
Jo, det var pappa som fyller 50 och jag som fyllt 20. Ja, det där med att passa datum är vi väl inte bäst på. Så nu var ett avsked gjort, avskedet av släkten.

älskade malin.

En eftermiddag och kväll med älskade Malin. 7:e augusti döda som fan. Jag och Malin skojade hemma och lagade mat innan vi åkte och satte oss på Blomstermåla. Men vi hann inte sitta länge innan vi skulle på det igen och in till stan med dom andra som skulle ut och fira Bülling igen. Tur att jag körde. Btw så älskar jag denna tjejen, Malin.













i'm on a boat. i'm on a boat.


















lovely seaside.






lugnet efter stormen.

Nu är jag helt död efter en sjukt hektisk vecka, snabba vändnigar hemma och jag har inte haft en sekund över att ta det lugnt på. Äntligen är veckan över och det blir att vara hemma och vila i tre dagar nu. Tack för ännu en sjukt bra vecka!


fullspäckat schema

Jag har jättemycket för mig nu och det är verkligen jättekul att göra massor roliga saker med alla kompisar hela tiden. Bara det att jag har massor viktiga saker att fixa med också vilket är lätt att skita i mitt i allt. Denna vecka är jag uppbokad varje kväll och det blir krök fem av kvällarna i alla fall.
Igår var det chillkrök hos Klarman som slutade med ännu ett skrapsår på knät. Nu kom jag hem och har ätit lunch. Sen blir det iväg för grillning hos Kajsa med Adam och Viktor och två flaskor vin. Imorgon blir det ngn kulturupplevelse, som humorkväll med bla. Magnus Betnér och Veronica Maggio på Deep. På torsdag blir det antagligen after-work med gamla vännerna Malin och Carolina. På fredag blir det först träff med Frida och ev. påfyllning från systemet och sedan blir det final 18-årsmiddag hos Vega med förkrök innan och sen galen utgång. Jag frågade Martina om det kunde få vara min sista 18-års fest nu. På lördag blir det ev. och kanske välbehövligt passning av syskonen och på söndag ska vi fira pappa 50 år! Men låt denna veckan gå lika långsamt som förra! Have a great time!
Och bilder är som vanligt på väg, försöker bara få till den kronologiska ordningen.




LOVE


fjällbacka.

Storm och oväder kom så vi blev inblåsta i Fjällbacka i tre nätter. Tur att det inte var nordkoster i år igen bara.















glädje.

Jag kollar som ofta igenom mina foton. Nu ska jag rensa fram foton att framkalla för att ta med upp som väggprydnad i Umeå. Hittade detta kort där man ser hur extremt glada alla är och jag kände att tårarna började rinna.


på havet.











jag är så jävla körd va.

Godmorgon förresten. Gick och la mig kvart över sju imorse efter trött "efterfest" hos grannen. Gick och la mig samtidigt som bygggubbarna började banka upp panel på ytterväggen, lyckad kombination att sova då. Har svullet knä och skickar fortfarande fyllesms. Tänkte åka ner till havet, men hur ska jag orka ta mig någonstans. After-beach sen?
Som vanligt skämde jag ut mig bland 91:orna igår natt. Trillade på gatan framför 40 pers. 91or och 90or som gick bakom mig, pajade påsen med och bad någon kille bära den. Fick skrik, skratt och applåder. Jag är ju sämst. Sen kom det fram tre personer till mig och sa " jaha är det du som är gabbi/gabriella bolin?" Yeah yeah, det var säkert bra igår.


Funderar fortfarande på om jag ska bryta min fasad.

myskväll med söttjejer.

Blomstermåla, överfullt av bilar, smockfullt av uppklädda särö/kullaviks/maleviks folk. Nej tack, sa vi asslappklädda och vände efter en kvart och åkte ner till hamnen och snackade skit. Mys!!!!!



tänka sig.

Det blir inte alltid som man tänkt sig, eller det blir aldrig som man tänkt sig.
Men skit samma, - vad fan gör det?
Allt löser sig ju alltid på något jävla sätt trots allt.

What's in It for Me - 20-års fest

Massor underbara vänner, god mat, grym musik, stora högtalare, dans, rejäl fylla, dans på bordet m.m. Målet för vissa var att supa mig under bordet. Undra hur det gick. Jag hade en jätterolig kväll.




















Tack tack tack tack! Och jag kommer alltid koppla låten what's it in for me med amy diamond till min 20-årsdag då jag och Emilia står på bordet och dansar till först happy Birthday och sen till den låten. Och ingen vet eller kommer få veta den konstiga anledningen till varför Emilia valde just den låten eller få veta vad vi viskade om och skrattde åt där uppe. och ingen kommer veta hur glad jag var när jag och Emilia stod där uppe och kastade ballonger, glas och tallrikar runt oss med publik. Men usch vad dregiga vi var.




XOXO


min födelsedag.

Middag hemma med släkten. Lagom sliten från 20-årsfesten dagen innan. Och fina blommor.









krångel.

Det går som oftast inte att ladda upp bilder här på bloggen. Jag som har massvis bilder att lägga upp. Men den som väntar gott väntar.... alltid för länge.

blivande sambos.



Tänk att jag antagligen ska flytta ihop med den här bruden. Sjukt roligt att få flytta ihop med en av sina bästaste tjejkompisar. Så jävla glad att jag har ännu och skitglad över att vi gör denna stora flytt och förändring tillsammans. Caroline är bäst på att alltid hjälpa mig med allting jag inte klarar dessutom. Jag tror vi kombinerar varandra galant.
LOVE!

home.

Jag är hemma IGEN! Hatar att inte känna att man har en riktig plats där man kan känna här är mitt hem och har kan jag ha mina saker, här behöver inte jag flytta mig ifrån. Men å andra sidan älskar jag att resa runt.

Man är med om så mycket och det händer så mycket. Det känns som om man inte riktigt hinner stanna upp och tänka vad man vart med om. Det bara rullar på som på ett löpband. Det finns ingen tid att stanna upp tänka, vad gjorde jag, vad hände, ingen tid för att samla ihop till minnena man vill ta fram senare. Det händer så mycket saker och det händer så mycket kul. Tur i alla fall att jag tar hundratals kort som jag senare kan ta fram som hjälp att kalla fram minnena. Men vill minnas alla underbara känslor...


RSS 2.0