fuck this.

Det kanske går an att skita i att läsa två engelska artiklar. Men vad gör jag nu när hela kursen bygger på en engelsk 300-sidig bok?
Lär ju gå snabbt för mig att bli klar i alla fall.

f.

Saknar Göteborg idag!
Men kan inte bli mer glad heller. And tomorrow night gonna be a good good night! Feel it!!!!
Fantastic four! Så kul att känna att man hittar så fina vänner här uppe!

JAG TAR EN PAUS FRÅN BLOGGANDET.

Det är inte alltid så lätt att hinna med när livet rullar på som in i helvete. Det är inte lika kul att blogg när allt är så jävla bra. Jag har dessutom inte tid att ta massor bilder även om jag VÄLDIGT gärna vill visa hur jag har det här uppe i Umeå. Festbilder tas det mycket däremot och allt läggs snabbt upp på facebook när jag för första gången någonsin har ett snabbt facebook. Förresten så har blogg.se trasslat till sig ordentligt.

Jag trivs sjukt bra här uppe och har sällan känt mig så trygg i tillvaron, jag har inga bekymmer överhuvudtaget - inga i det stora taget i alla fall. Även om jag älskar Göteborg och alla vänner där hemma otroligt mycket så måste jag säga att just nu vill jag bara vara här. Jag tänkte på det idag att det är också jävligt skönt att känna nytt folk, hamna i nya sammanhang där ingen överhuvudtaget känner en sen innan eller kan höra saker om en genom bekanta. Folk får helt enkelt lära känna MIG och det utan några som helst tankar om vem jag är sen innan.

Men jag ska erkänna att det är inte superkul och jättelätt varje dag. Jo, alla andra dagar har det varit det men INTE just idag. Det är inte min dag. Började med att jag glömde mina glasögon hemma och va tvungen att vända hem med cykeln när jag nästa hunnit halvvägs. Tänkte inte sitta på en tretimmars föreläsning utan att se något. Så jag kom till skolan i sista stund helt genomsvett. Dessutom så har det idag varit dags för diskning (inget rent porslin - ingen ny mat), tvättning (inga rena underkläder eller strumpor - inte fräscht), matlagning (hungrig som ett as efter träningen jag satt igång med. Dessutom måste det iblad fixas hemma som dammsugning, slutlig upppackning och tillrättaställande av alla saker, fixa viktiga papper och köpa massor saker bland annat present till sin bästa vän. Men förutom det så är det SÅKLART just idag som jag måste läsa två artiklar på vardera 12 sidor som är skrivna på ENGELSKA! Vem hatar inte engelska mest i hela världen?? Om inte jag?
Som sagt, inte min dag idag. Men annars så mår jag BÄST. Så det så!




mitt liv utspelar sig just nu i Umeå.

Jo alla fest bilder från t.ex temafest Logdans och temafest Rosa finns ju på facebook. För för en gångsskull har jag ett internet där det går skitsnabbt att lägga upp bilder på facebook. Tråkig text kommer här istället nu. Höhö. Inte för alltid dock.


Tänk att jag har "mitt liv" här i Umeå nu. Jag bor här i en lägenhet med alla saker jag äger, jag spenderar varje dag och varje vecka ett långt tag framöver här uppe i norr, jag har ingen familj här. Jag känner ingen speciellt bra nu men kommer att hitta vänner här uppe som jag kommer umgås med och ha roligt med. Jag kommer spanna in killar som bor i Umeå. Jag kommer att ha mitt sociala liv här, mitt nya träningsliv och mitt skolliv här uppe. Konstigt. Men för tillfället går det bra och jag trivs trots allt.

Idag har vi strålande sol och över 20 grader varmt. Andra skoldagen är avverkad och vi har redan fått enligt mig enormt mycket att läsa till nästa lektion. Hej, fem kapitel till på fredag. Men jag försöker inte vara så allt för seriös än, jag menar det är tillräckligt seriöst för mig att gå på lektionerna.

Imorgon har vi Olympiade här på skolan. Om man inte vinner kan det tydligen sluta med att man blir islängd i dammen, och fy fan vad äckligt. Igår gick jag på stan efter skolan med Elin, Olof och Erik och vi åt lååång lunch på ett vegetariskt café. På kvällen drog jag och Olof ihop några vänner för öldrickande på Allstars. Nu om en timme ska vi hem till Elin i Ålidhem som ska bjuda på middag. Väldigt trevligt och nödvändigt att hitta på massa saker tillsammans med klasskamraterna nu i början så att man lär känna alla och hittar sina vänner.

På lördag, då jävlar!!!!! Det är jaktstartssittning med klädkod coctail och det kommer gå galet till. Det läskiga är också att JAG SKA HÅLLA TAL!!!!! Jag ska hålla ett tal för männen! HJÄÄÄÄÄÄLP MIG med vad jag ska skriva!!!
Sjukt kul iaf!


Vad händer hemma i Götet då eller vart ni än befinner er i världen????






LOVE!!!!!!!!


RSS 2.0