hemlängtan.

åååhhh. det är inte kul att paja ryggen igen, gå på starka piller, vara trött, ha ett snurrande huvud, ha extrem hemlängtan nu när advent och jul närmar sig, ha sämsta tålamodet i casegruppen och nu dessutom bli typ sjuk med sprängande huvudvärk. Dessutom är det Göteborgsväder här, och det var inte jag som sa det först!

Jag sitter i min säng en lördag eftermiddag, när jag egentligen borde vara i full gång och tagga inför ännu en galen kväll i umeå nattliv. meen neeej, jag ska möjligtvis slänga i en tvätt samt laga ett storkok. sen ska  jag eventuellt titta på tv och äta pepparkakor. Kul på jul! Jag längtar hem!

inget bloggande utan internet.

Nu klagas det på mig här att jag inte bloggar om hur jag har deet här i Umeå. Saknar er!
Men det är inte så lätt att blogga när inspiration är noll, livet är toppen och när jag har varit utan helt fungerande internet nu i snart sammanlagt tre veckor. Shit, vad jag verkligen kommit på mig själv med hur beroende man är av internet. Inte bara att följa det sociala livet utan allt viktigt man behöver göra och fixa görs ju också via internet. Nu har jag i alla fall en fungerande dator och ny hårddisk, i eftermiddag förväntas även internet fungera. Så sen så. Händer massor kul framöver och kameran ska börjas användas flitigt igen. PUSS!

RSS 2.0