en skön solig fredag.




spola tillbaka tiden ett år.

Önskar att jag var kvar vid den här tiden för ett år sedan och att det alltid var så som det var då.
Nej, så får jag inte säga egentligen men fan vad jag saknar denna tiden för ett år sedan exakt. Livet var så jävla underbart då, det var veckorna innan studenten. Det var studentskiva och bal. Det var grillning vid havet. Det var gemenskap och vänskap till 100%. Jag kunde komma och gå till skolan som jag ville, men jag hade fortfarande det trygga kvar där. Och hade jag inget annat för mig så kunde jag alltid gå till skolan och flumma lite med dom som fanns där.
Jag sprang runt med planeringsblock, telefon och panik över vad jag skulle inhandla för studentpresenter m.m.
Mest av allt älskar jag alla vänner vi var då. Då var det fortfarande en gemenskap bland oss alla, en tillhörighet. Jag tänker på en dag några dagar innan studenten då vi, jag och alla mina närmsta underbaraste vänner jag hade på LM, står och äter glass som bara smälter trots att vi står i skuggan. Vi hade precis avslutat övningen inför studenten. Jag hade fått reda på att jag skulle få gå in och ut först och att Eric skulle få gå in och ut sist. Vi stod där och skrattade och hade kul som vanligt, inga bekymmer bara glädje över sommaren och gemenskapen. Just nu vill jag bara ha tillbaka det ögonblicket, tryggheten som fanns.














Och när Carro säger att hon ser två vitklädda studenter med studentmössa som skrattar och skriker "I'll fly with you" så dör jag! Just de ögonblicken då vi hör låten, skiner upp i glädje och springer tillvarandra för att skrika med skulle jag göra vad som helst för att få tillbaka.


JAG ÄLSKAR ER!

jag är ganska svår ibland.


tisdag.



farligt.


Nu älskar jag Ballerina! Så jävla farligt gott!

nää, det är ju inte alla som lyckas...






...ställa till det!

ett jävla tjöt.

kan inte alla bara få vara dom dom vill? alltså vara sig själv.
kan inte alla bara få umgås med dom dom vill?
orkar inget mer tjat om att störa sig på folk som inte vill, vi kan TYVÄRR inte styra folks viljor allt för mycket.
problemet är väl att jag inte själv vet vad jag vill.



kanske det dummaste jag sagt på väldigt länge, kanske också det bästa jag sagt på väldigt länge, - och kanske inte så jävla smart att börja blogga kvart över tre på nätterna efter en jobbig men trevlig kväll.


GMF

Ärligt talat så vet jag inte vad jag skulle vara eller ta mig till just nu om jag inte hade dessa två tjejerna! Hur jävla glad är jag inte att jag träffat på dessa på Bali och nu har dem i Göteborg som mina bästa vänner! Lika galna, jobbiga och dampiga allihopa. Jag menar Frida undrar när det bara är vi tre i lägenheten: "vore inte grannarna komma och klaga nu?"  <3




GMF - "Vi kommer bli som tanterna i Mamma Mia."

Det handlar inte om att få vem man vill.


Det handlar inte om att få vem man vill. Det handlar om att få den man vill ha.

Det handlar inte om att vara med människor. Det handlar om att vara med just den människan.
Det handlar inte om att kunna gå hem med vilken snygging som helst en lördagnatt. Det handlar om att gå hem med honom.
Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig.
Det handlar om skrattanfall och vackra leenden.

Så är det bara.


Utgång 20 maj

Förväntansfulla inför kvällen träffas jag och Malin redan klockan två på gina tricot för att göra slut med de sista pengarna och sedan för att äta oss mätta på fullkornsscones på en uteservering på Avenyn. Vi åker hem och får damp på alla, och inser att regnet och alla sena ankomst gör att ölbrännbollen uteblir. Vi äter nudlar och dricker cider och facebook nördar oss en del. Frida kommer och vi får fullt upp att sminka oss, platta hår, prova kläder osv. Vi sätter oss och har det revligt i soffan med var sitt glas och konstaterar att vi tre är rätt väldigt mycket grymma och att det är så jävla bra att alla har lika mycket damp. Vi insåg att vi kommer bli som tanterna i Mamma Mia. Tillsut började folket trilla in. Jäklans skoj var det med Jennie, Lucas, Thure, David och Andreas från Växjö, Samuel och Anton m.m. Sedan blev det grym utgång på Valand där vi träffade resten av vårat Baligäng samt Jennie alla tjejer, plus Vega och dessutom var Kajsa Bajsa med en stund! Jag tyckte verkligen gårkvällen på Valand var grym! Kanske inte lika lyckat att jag fått låten "Svennebanan" på hjärnan!






















Det finns risk att mina onsdagskvällar framöver kommer sluta klockan fem på torsdagsmornarna i hörnet Vasagatan/Avenyn!


tisdag.



måndag.





Fortsätter med mobilbilddagbok. Finns inte så mycket att säga just nu.

.

försvinn från mina tankar igen, det kanske skulle göra det lite enklare.

söndag.






lördag.




torsdag.





Mobilkamerabilder.

Det handlar inte om att vara omringad av folk. Det handlar om att vara omringad av dem eller den som älskar dig.

Så är det bara.


Det känns faktiskt skitbra att vara i Göteborg nu.

Efter tusen om och men och ändringar fram och tillbaka bestämmer jag, Malin och Carro oss för att ha en myskväll hemma hos mig. Så dom kommer i bekväma kläder, Malin dirket från McDonalds jobbet och både utan leg. Själv sitter jag i shorts och oduschat hår. Men då helt plötlsigt får vi ju världens ryck och ändrar oss. "Vi ska ut, klart som fan vi ska ut!" Vi äter middag som mamma lagat. Jag hoppar in i duschen och därefter Carro. Vi drar ihop lite kläder och smink och hoppar in i bilen. Kör till Torslanda för att hämtar Carros leg, vinbox och hennes kläder och kollar efter vägbeskrivning till Malins lägenheet i Gamlestan. Väl framme där efter diverse ombyggnationer längs med vägen så springer Malin upp till sig och duschar, slänger på sig kläder (knappt det) och hämtar leg och sprit. under tiden sitter jag och Carro i bilen och sminkar oss. Efter ca 8 minuter kör vi från Gamlestan hem till mig nere i Billdal igen för att lämna bilen, platta håret och hämta det sista. På med klackarna och fram med boxen, - så sprang vi till bussen.

Det blev för ovanlighetens skull Nivå igår kväll - och våra killar var med. Det var en riktigt bra och rolig kväll och jag blev asglad av att få träffa alla igen!










Längtar redan till nästa onsdag - som bara onsdagar kan bli!

spanien <3
























thoughts

Jag packar väskan, jag sitter på planet på väg hem. Med en klump i magen och en knut i bröstet. Det är något som trycker på bröstet. Och axel- och nackvärken jag trodde försvunnit kommer genast tillbaka. Andningen blir tyngre och jag inser plötsligt att inhalatorn kan inte hjälpa mig just nu. Andas, andas.

Superglad av att få komma hem till Göteborg ju. Men verkligheten har aldrig visat sig mer påträngande. Bekymmrerna ploppar upp igen och jag inser att nu finns det inga undanflykter längre, nu kan inte livet vara som en dans på rosor längre - inte utan att jag verkligen tar tag i mitt liv.

Jag lyssnar på mitt för tillfället favoritband. Någon eller några vet vilket det är. Jag lyssnar och det knyter sig igen, en knut i magen och en i bröstet. Jag tänker på minnen och härliga känslor, men det gör ont, för man vill alltid tillbaka.

Jag är rädd, jätterädd. Rädd för att förlora alla ens bästaste vänner. Alla dem som jag älskar och bryr mig om. Jag vill inte försvinna mera. Jag tror jag bara oroar mig i onödan. 

Hur skönt är det inte att komma hem och få träffa Malin och Frida i solskenet. Att få höra vad dem gjort och vart med om. Att lyssna på dem och känna att de anförtror sig till mig. Att få berätta vad jag gjort och att få skvallra om saker som hänt. Att få känna att dem finns där för att lyssna på allt det jag ännu inte hunnit berätta.


pics.









Borta bra men hemma bäst.... eller?

Nu är jag äntligen hemma igen och nu ska jag banne med stanna hemma för i år, eller för att inte lova någon allt för mycket så ska jag i alla fall lova att jag ska vara hemma i Göteborg resten av detta halvåret!
Har besökt 6 olika flygplatser sammanlagt 18 gånger, och det i år.
Ja, nu jävlar! Ge mig ett jobb typ!







Kom Ihåg Mig Då

När du står ensam kvar på tå och ytan inte går o nå 
När du träffat botten
Kom ihåg mig då
















När du tagit första bästa tåg och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då






När vintern gömmer dina spår så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då
När du får spring i dina ben och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då
När våren öppnar sina dörrar och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen
När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Finns du kvar
När varje dag känns likadan och när det skymmer över stan och när du drömmer
Kom ihåg mig då
När du har varit i alla vrår och testat allt som går och när du tröttnat
Kom ihåg mig då När det blir varma sommardar Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar
Så finns du kvar
Finns du kvar
Så finns du kvar
Här finns du kvar
Finns du kvar
Finns du kvar

aver.


Det har varit molnigt här de senaste dagarna, så det blev bara två och en halvs dags shoppande. Men jag har det kanske skönt ändå, har tänkt så lite så möjligt på bekymmrena som gömmer sig bakom knuten där hemma. Njuter av att vara ledig och inte göra så mkt alls. (hum, kan man fortfarande njuta av ledigheten när det känns som om man varit ledig i tre månader?)

Mitt ansikte och smärta har däremot varit semesterns bekymmer. Första halvan av resan var mitt ansikte helt uppsvällt och kliade enormt på grund av min jobbiga allergi. Denna halvan av resan är en kinden uppsvälld på grund av hemsk hemsk hemsk tandvärk, - antagligen är det en visdomstand som är på väg. Så idag besökte vi apoteket igen!


Kommer hem på måndag! Och jag vill träffa en miljon människor där hemma!

Spain.. aún!

De senaste tre dagarna har det varit 26 grader och strålande sol och som tur är en härlig lagom svalkande vindbris. Så lite tid har allt spenderats på stranden och jag bygger upp min solbränna igen, jippi. Idag har jag dessutom varit hos min nya (och första) favoritfrisör (synd bara att hon finns väldigt långt hemifrån) och klippt mig. Så de senaste dagarna har vi, promenerat, solat, ätit, läst och sovit. (- Sa jag att jag är på semester? :P ) Det befaras regn imorgon så vi kanske lånar bilen och åker runt lite. Ska hälsa på några i helgen och besöka staden för en titt i affären.
Vad händer hemma?



















Update: Spanien

Flög på valborgsnässoafton ner till Spanien för att hälsa på släktingarna här nere. Vi lämnade ett 25-gradigt Sverige och kom fram till ett 16-gradigt Spanien. Här nere vi med släktingarna och dricker hemmagjort vitt vin! Det har varit två riktigt varma och soliga dagar men just dessa har det inte funnits tid till att sola. Igår vid halv två hade vi tid hos frisören, vi blev fixade med riktiga håruppsättningar och blev festsminkade inför bröllopet som började klockan sex.  Först vart det kyrkan, sedan fördrink m. plock och därefter väntade en fyratimmars lång middagssittning med sju-rätters. Kvällen avslutades med dans till (hum) kvart i fem på morgonen! Så idag har vi sovit bort hela dagen och just nu ätit en god spansk paella.


Brudparet kommer ut ur kyrkan och får massor ris, glitter och rosor över sig.







Jag hos frissan!


Utsikten från restaurangen där bröllopsmiddagen var.




RSS 2.0